Tilbagemeldinger fra deltagere på iværksætterkurset

Klik her
Christa brænder for det hun laver. Hun brænder for at hjælpe med at få budskabet ud. Hun brænder for at få hjemmesidens opbygning og æstetik til at fremstå som en helhed og understrege den forretning, som den er et vindue for. Helgi Breiner

Helgi Breiner

Terapeut & Coach

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Christa omkring min hjemmeside www.siskaskitchen.com.
Udover at være yderst kompetent, kreativ og ordentlig, har Christa en fantastisk og positiv energi og tilgang til sine opgaver, og hun udviser et stort engagement og en unik indlevelsesevne i sine kunders forretning, behov, ønsker og udtryk.
I forhold til min hjemmeside, har hun fuldstændig formået at ramme det udtryk, jeg ønskede, og har fundet nogle virkelig gode løsninger til mine til tider noget uklare vejledninger.
Jeg er super glad for min hjemmeside og anbefaler på det varmeste Christa og hendes fine arbejde.

Siska Sommer

siskaskitchen.com

Jeg kan stærkt anbefale Christa – hun er super til det.Steen Herdel Steen Herdel

Filmproducent

Jeg havde i mange år ønsket nogle familiebilleder, som ikke var opstillet traditionelt på ‘rad og række’… Via mine FB venner så jeg et par flotte og naturlige billeder, som Christa havde lavet… De lignede billeder fra et katalog. Sådan nogle skulle jeg selvfølgelig have:)… Jeg tog kontakt til Christa og spurgte, om hun kunne indfri mine ønsker. Da vi mødte hende, var det en oplevelse af glæde, som hun fangede i de billeder, vi fik af hele familien… Kan varmt anbefales Inna Silvester Christensen

Tusinde tak Christa. Min side er virkelig mig i alle aspekter :-). Den er bare så flot! Jeg er mega stolt.Morten Larsen
Morten Larsen

Psyko- og Tankefeltterapeut, SQ-coach og Poet

Tak! Jeg er superglad for den flotte side, du har lavet!” Kim Okman Kim Okman

Coach, www.kurserforlivet.dk

Kære Christa, jeg synes det var rigtig dejligt at blive fotograferet af dig, du er så afslappet og tilbagelænet med dit kamera, at det automatisk smitter af, så jeg glemte linsen og bare nød set-up’et. Du var nemlig rigtig god til at skabe en trygt rum, hvor man bare er sig selv og ikke tænker så eget over hvordan man tager sig ud – og det giver nogle meget autentiske billeder 🙂. Kh fra Zanna Zanna Pauck

Healer, zanna.dk

Jeg vil gerne bidrage med en oplevelse omkring fotosession med Christa på Amager Strand. Christa har en fantastisk evne som man ikke kan lære som fotograf men som hun besidder i kæmpe omfang: Nemlig at fange det helt rigtige øjeblik, få udtrykket i øjnene med, samt få den rigtige/smukkeste/ærlige side af modellen med. Jeg var sammen med min healerkollega og sjæleven på Amager Strand til en fotosession, der skulle bruges til vores markedsføring af healing. Dette på vores webside www.heligen.dk, facebook www.facebook.com/Heligen, visitkort, posters og ikke mindst på min bil der efterfølgende blev dekoreret superflot med billede på siden og et stort på kølerhjelmen. Jeg kan normalt ikke lide mig selv på billeder, men her synes jeg faktisk at jeg ser ret godt ud, og tilsvarende gør min kollega Zanna. Allan Smith

Healer, heligen.dk